Publicaties

Wij houden van lesmateriaal maken! De afgelopen jaren hebben we met veel plezier meegewerkt aan boeken van collega’s en hebben we ook eigen materiaal beschikbaar gemaakt voor iedereen die dit wil gebruiken. Hieronder vind je een overzicht.

Voor studenten

;jkhlkjhlhl

Spreken is niet alleen een doel in de les, maar ook een manier om te leren! Daarom waren wij erg blij dat we mochten meedenken met het boek Spreken met Beeld van Emily Palmer.

In de eerste fases van het schrijfproces hebben wij meegedacht over de onderwerpen, opdrachten en opbouw. Het was een kleine rol, maar heel leuk om te mogen doen. Dank voor het vragen, Emily!

Spreken met Beeld | Spraakmakende plaatjes voor anderstaligen
Uitgeverij Coutinho
2022, Emily Palmer en Hanna Maas
ISBN: 9789046907788
Je kunt het boek HIER kopen.

Voor docenten

;jkhlkjhlhl

Al sinds 2020 werken wij voor en met Sandra Wormgoor, de eigenaar van online taalschool Taaltutor. Zij heeft veel ervaring met online lesgeven en heeft daar zelfs een boek over geschreven samen met collega Mary van den IJssel.

Wij zijn zelf ook erg enthousiast over online lesgeven, dus daarom was het een eer om gevraagd te worden om ook een lesidee voor het boekje te mogen indienen. Je vindt in Grenzeloos lesgeven een praktische, online spreek- en zoekopdracht vol met ‘echt Nederlands’, precies waar wij bij Tuijtel en taal van houden.

Grenzeloos lesgeven | Praktische gids voor de zelfstandige online taaldocent
Uitgeverij Coutinho
2021, Sandra Wormgoor & Mary van den IJssel
ISBN: 9789046907900
Je kunt het boek HIER kopen.